Najbolji studenti Alfa BK Univerziteta, studenti iz Niša i učenici srednje škole „Bora Stanković“ iz Niša borave u Minsku na poziv BK Grupe, njenih osnivača i Fondacije Karić.

Drugog dana svoje posete Minsku učenici i studenti su obišli velelepno zdanje – poslovno-stambeni kompleks Svetionik Minska, površine milion kvadrata koji predstavlja „grad u gradu“.

Taj deo izleta izazvao je veliko interesovanje mladih gostiju iz Srbije koji nisu skrivali svoje oduševljenje onim što su videli, a pojedinci su izrazili i želju da po završetku studija rade u tako prepoznatljivoj i u svetu priznatoj  kompaniji kao što je BK Grupa.

U opuštenom i neformalnom razgovoru sa predsednikom kompanije Bogoljubom Karićem i gospođom Milankom Karić, koja je jedan od osnivača Fondacije Karić, studenti su istakli: “Vi ste čovek koji neguje porodicu, podiže gradove, gradi budućnost mladima.”Pitali su i kada će porodica Karić početi da gradi u Srbiji tako velelepna zdanja i stambene komplekse poput onog koji su imali prilike da vide.

Bogoljub Karić se kao domaćin zahvalio na poseti i naglasio  da treba da ulažu u sebe i svoje obrazovanje jer je to ono što im niko ne može oduzeti. Naravno, i vera u sebe vodi do ostvarenja željenog cilja, poručio je nadarenim đacima i studentima predsednik BK Grupe.