Sajam Cityscape Global u Dubaiju okuplja investitore, programere, vladine službenike i profesionalce u oblasti nekretnina.

Nema boljeg mesta za pronalaženje investicionih mogućnosti i novih poslovnih partnera u oblasti građevinarstva.

Biznismen Bogoljub Karić posetio je sajam, a utiske je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

“Učestvovati na sajmu u Dubaiju, na kom se predstavilo više od 100 najvećih kompanija na svetu iz oblasti građevinarstava predstavlja veliko zadovoljstvo. Tu sam sreo i prelepu devojku, naše gore list, Sonju. Ona živi i radi u Dubaiju, srećno je udata i ima divnog sina. Sonja je divna energična žena, puna znanja, želje da nam pomogne i podeli mnogo informacija o kompanijama sa Sajma.

Puno mi je srce kad vidim naše ljude u svetu, koji gde god da su, trude se da budu uspešni. Naravno da i ona želi da se vrati jednog dana i živi u svojoj zemlji, što će joj se i ostvariti. O njenoj lepoti ne treba previše govoriti, slika vam govori više od reči – Sonja! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić!”, stoji u objavi Bogoljuba Karića.

Sajam Cityscape Global je najveći i najuticajniji događaj za ulaganja i razvoj nekretnina na globalnom tržištu. Ovaj događaj olakšava početnicima da pristupe globalnom tržištu i interakciju s industrijskim gigantima.

Inače, kompanija “BK – Dana Holdings” je na ovogodišnjem najvećem svetskom ekonomskom forumu u Davosu uvrštena u sam vrh top 100 komapnija sveta.

Na čelu “BK – Dana Holdings” nalazi se Bogoljub Karić, a kompanija je stala rame uz rame sa velikim korporacijama poput Apple, Samsung, TIME, Zara, Amazaon, Alibaba, IKEA, Instagram, Netflix, Roshe i druge.