Nagrada koju držim je za mene jako posebna i podseća me ne samo na 100 najuticajnih i najboljih kompanija u svetu već na sam trud i sav znoj koji se na kraju isplatio i za koji sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i partnerima – poručio je Karić

Svake godine “World Finance” sastavlja listu 100 kompanija i biznismena, koji su odlični u oblastima kojima se bave. Lista predstavlja novu poslovnu elitu, koju čine preduzetnici čije vizije i preduzimljivost oblikuju svet finansija, biznisa i tehnologije. Među laureatima je i kompanija Bogoljuba Karića.

“The World Finance 100” slavi one koji su dostigli vrhunac u širokom spektru ekspertiza, kao i kompanije ali i pojedince koji uspešno vode svoj posao.

Istraživačka zajednica “The world finance 100” procenjuje sugestije čitalačke publike istoimenog magazina, ali i istražuje i analizira nove trendove kako bi otkrila najbolje i najsjajnije pionire današnjeg sveta biznisa.

Nagrada koju držim je za mene jako posebna i podseća me ne samo na 100 najuticajnih i najboljih kompanija u svetu već na sam trud i sav znoj koji se na kraju isplatio i za koji sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i partnerima.

Tako da dragi moji, svaki trud se na kraju isplati… Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić – napisao je Karić na Instagramu, držeći u rukama veliko priznanje.